Asuntolainalomake (ei toiminassa)

Lomake ei ole vielä toiminassa.

Pankkitoimijoille

Etsimme parhaillaan konseptistamme kiinnostuneita pankkeja yhteistyöhankkeeseen: tarkoitus on saavuttaa asema internetin helppokäyttöisimpänä ja laadukkaimpana sähköisenä asuntolainojen hakupalveluna. Konseptimme on saman tyyppinen palvelu kuin Etua.fi. Erona meidän mallissamme on, että hakija saa lähettää asuntolainahakemuksen oman valintansa mukaan 1-5 pankkiin - siis esimerkiksi niin halutessaan vain yhteen tai kahteen pankkiin, ei kaikkiin yhtä aikaa. Uskomme, että käyttäjät yleensä haluavat vertailla nykyistä pankkiansa johonkin toiseen pankkiin tai pyytää tarjouksen 2-3 pankista. Hakemuksen lähettäminen kaikille mahdollisille lainaa myöntäville instansseille vain rasittaisi käyttäjää, koska hän ei todennäköisesti halua vertailla aivan kaikkien pankkien lainoja. Myös pankit säästyvät turhalta työltä, koska he saavat hakemuksia vain sellaisilta asuntolainan hakijoita, jotka ovat aidosti kiinnostuneita kuulemaan juuri heidän tarjouksestaan.

Hyvä pankin edustaja, jos olet kiinnostunut toiminnastamme ja haluaisitte pankissanne ottaa vastaan asuntolainahakemuksia sähköisesti, olkaa rohkeasti yhteydessä meihin:

Primus72 Oy
Hannu Ala-Harja
hannu (at) primus72.com
0400-797605
Y-tunnus: 2390620-0

Tarvitsisimme erityisesti tietoja seuraavista asioista: minne lomakkeen tiedot lähetetään? Missä muodossa lomakkeen tiedot halutaan?

Projektin alkuvaiheessa emme laskuta pankeilta vielä mitään. Haluamme varmistua tietojen kulusta oikeille tahoille sekä siitä, että sekä lainanhakijat että lainan myöntäjät eli pankit ovat tyytyväisiä palveluun. Sivuston tarkoitus on olla Internetin helppokäyttöisin ja laadukkain sähköinen asuntolainanhakupalvelu sekä käyttäjille että pankeille.

Hakijan tiedot

Hakijan tulot
Hakijan varallisuus

Hakijan Menot

Haettavan lainan tiedotPankit josta lainaa haetaanMainokset